COMPLETE SET

Andrea Gere Skin Care – Grapelove teljes szett

145 500 Ft

A GRAPELOVE kozmetikai termékcsalád hatóanyagainak gerincét a legkiválóbb alapanyagok – a Gere organikus szőlőmagból nyert olaj, kivonat és őrlemény, valamint a Svájcban, svájci technológiával kivont kékszőlő őssejtek – alkotják. Ezek egészülnek ki további specifikus és különleges hatóanyagokkal, melyek együttesen adják a termékcsalád gazdag komplexitását.

Minden egyes kozmetikum, kategóriája szerint, tudatosan felállított sorrendben, a megfelelő módon fejti ki a hatását. Így koncentrálódik az ANDREA GERE SKIN CARE –ben a fiatalság megőrzésének kulcsa.

A teljes szett a következő termékeket tartalmazza:

  • Release the Past kíméletes, tisztító hatású arcradír
  • Believe in Tomorrow éjszakai krémmaszk
  • Feel Timeless aktív bőrjavító szérum
  • Live in the Present 24h tartós, bioaktív hidratáló krém
  • Embrace the Future gazdag anti-aging arckrém

145 500 Ft

Category:

Leírás

Andrea Gere Skin Care GRAPELOVE teljes szett

Mi teszi különlegessé a Grapelove termékcsaládot?

A Gere Birtok organikus ültetvényeiről származó, tökéletesen érett, kézzel válogatott szőlőből készült szőlőmag olaj és kivonat, valamint a Svájcban, PhytoCellTec™ eljárással kivont Solar Vitis kékszőlő őssejtek, melyek a legkiválóbb további aktív hatóanyagokkal kiegészítve együttesen segítik a bőr megújulását, a károsodott szövetek regenerálását és a sejtek életképességének megőrzését.

Kinek ajánljuk kozmetikumainkat?

Mindenkinek, aki egy modern technológiával készült, hatásos termékcsaládot keres, amelyben a természet egyik legerősebb antioxidánsa és a legújabb kozmetológiai kutatások fejlesztései egyesülnek. Ajánljuk továbbá azoknak, akik a bőröregedés első jeleit észlelve, fokozottan szeretnének tenni bőrük egészségéért és fiatalságáért.

Embrace the Future - Andrea Gere Skin Care GRAPELOVE

További információk

Tömeg 1.5 kg

Gyakori kérdések

Problémás vagy érzékeny bőrre is használhatom?

Dermatológiai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Grapelove kozmetikumok minden bőrtípuson alkalmazhatóak és hatékonyan működnek.

Miért különleges a szőlőmag?

Először Nobel-díjas tudósunk, Dr. Szent-Györgyi Albert írta le a szőlőmag emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását, majd ő mondta ki először azt is, hogy a szőlőmag tartalmazza valószínűleg a legtöbb természetes antioxidánst. A kékszőlő magja a benne található bioaktív anyagoknak – az omega-6 zsírsavaknak, bioflavonoidoknak, polifenoloknak és resveratrolnak – köszönhetően hatékonyan védi a bőrt a káros környezeti hatások és a stressz nyomán kialakuló szabadgyökök ellen.

Tudományos vizsgálatok során (Pécsi Tudomány Egyetem, Kutató Laboratórium 2012) bizonyítást nyert, hogy a Gere-féle kékszőlőmag- és szőlőhéj-őrlemény tartalmazza azokat a flavonoidokat és polifenolokat (quercetin, rezveratrol, malvidin, rutin), melyek erős antioxidáns-hatással rendelkeznek.

A Gere Birtok organikus ültetvényeiről származó szőlőmag a saját szabadalmú, speciális mikroőrlési technikának köszönhetően rendkívül hatékonyan szívódik fel.

Mik azok a kékszőlő őssejtek és hogyan működnek?

Az emberi bőrben található őssejtek aktivitása életkorunk előrehaladtával csökken, a bőr ezáltal pedig veszít a feszességéből. Az őssejtek funkciója ugyanis a regenerálás, amit kevésbé aktív állapotban már nem tudnak kellő mértékben kifejteni.

A Svájcban PhytoCellTec™ eljárással kivont Solar Vitis kékszőlő őssejtek a bőr saját őssejtjeit arra késztetik, hogy megújító, regeneráló funkciójukat minél hatékonyabban lássák el, így hatékonyan védik bőrünket az öregedési folyamatoktól, a külső és belső káros hatásoktól, legfőképp az UV-sugárzás okozta stressztől.

Vélemények