A GRAPELOVE kozmetikai termékcsalád hatóanyagainak gerincét a legkiválóbb alapanyagok – a Gere organikus szőlőmagból nyert olaj, kivonat és őrlemény, valamint a Svájcban, svájci technológiával kivont kékszőlő őssejtek – alkotják. Ezek egészülnek ki további specifikus és különleges hatóanyagokkal, melyek együttesen adják a termékcsalád gazdag komplexitását.

Andrea Gere Skin Care GRAPELOVE teljes szett

TERMÉSZETES SZÉPSÉG

Hosszú évek kutató-fejlesztő munkájának köszönhetően készült el a Gere család saját szőlőmag olaja, valamint szőlőmag őrleménye, amelyeknek köszönhetően már adottak is voltak a legfontosabb alapanyagok a saját kozmetikai termékcsaládhoz. A tökéletesen érett kékszőlők magjából kinyert olaj rendkívül gazdag bioaktív antioxidáns anyagokban. A termékfejlesztést a világon az egyik legprofesszionálisabbnak számító svájci laboratórium végezte, akik garantálni tudták a Gere borászatnál már megszokott, kompromisszum nélküli legmagasabb és egyben világszínvonalú minőséget.

A természet szeretete, a tiszta talaj, a friss levegő, a kézzel szedett és válogatott egészséges szőlő, valamint a rengeteg gondoskodás mind részei az organikus Gere szőlőültetvényeken található kiváló minőségű kékszőlőnek. Az organikus szőlőmagokat finoman kisajtolják, hogy elkészülhessen belőlük a legcsodásabb olaj, mely egyenesen az Andrea Gere Skin Care termékcsaládba kerül.

Célunk az, hogy olyan termékeket készítsünk, melyek a legtisztább és legkiválóbb nyersanyagokat tartalmazzák összhangban a természettel, hiszen a természet mindenütt rejteget csodákat. A Grapelove kozmetikumok tiszták és nem tartalmaznak parabént, paraffint, és egyéb ásványi olajokat vagy származékokat, szilikont és hormonokat.

Ép testben ép lélek. A mi célunk sem lehet kevesebb, mint segíteni a nőket abban, hogy belső szépségük is ragyogjon.

ÚJDONSÁG ÉS TÖKÉLETESSÉG

Bár rengeteg kozmetikai márka létezik, kevesen mondhatják el magukról, hogy a saját forrásaikból dolgoznak. Az Andrea Gere Skin Care márka szerencsésnek mondhatja magát, hiszen saját organikus szőlőmagjait használja fel kozmetikumaihoz. A szőlőtőkék odaadó gondozása, a szőlőmagok lehető leggyorsabb válogatása és feldolgozása mind alapvetően fontosak a kiváló minőség érdekében, csakúgy, mint a szőlő alapú hatóanyagok előállítása, illetve a teljes folyamat felügyelete a szőlőtőkéktől a tégelyekig. Ehhez társul a svájci szakértelem és tapasztalat, így a magyar örökség és a svájci precizitás verhetetlen kombinációját sikerült létrehoznunk.

Az aktív összetevők magas aránya ma már ritkának számít a szépségiparban, az „elegendő” számunkra azonban kezdettől fogva nem volt elég. A Grapelove a legkiválóbb, gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmazza, melyek tökéletes szinergiát hoznak létre és látványos különbséget eredményeznek.

Kompromisszumok és könnyebb megoldások helyett a GRAPELOVE kozmetikai termékcsalád küldetésének tekinti, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsa, és életre keltse Gere Andrea álmát, vagyis a saját hatóanyagon alapuló prémium kategóriás kozmetikai termékcsaládot, mely a legjobb választás a női bőr számára.

INNOVÁCIÓ

Dr. Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas tudós állapította meg először, hogy a szőlőmagban található a természetes antioxidánsok egyik legmagasabb koncentrációja. A kékszőlő magjai nagy mértékben tartalmaznak hatóanyagokat, omega-6 zsírsavat, bioflavonoidot, polifenolt és rezveratrolt, melyek védik a bőrt a szabadgyökök ellen és hatékonyan gátolják a bőrsejtek öregedését. A GRAPELOVE módszer két alappillérre épül, melyek közül az egyik a GERE szőlőmagalapú hatóanyagok, a másik pedig a Svájcban kifejlesztett PhytoCellTec™ technológia segítségével kivont Solar Vitis kékszőlő őssejtek.