Gere Andrea bemutatkozás

„Számomra a szépség belülről fakad és mindig természetes. Ha kiegyensúlyozott vagy, harmóniában önmagaddal, ha a helyeden vagy és mosolyogsz, meglesz benned az az átható kisugárzás, amely gyönyörűvé tesz, bármi történjék is.” – Gere Andrea

A hetedik generációs villányi borászcsalád tagjaként Gere Andrea mindennapjait már gyermekkorától kezdve a szőlőtermesztés és a borkészítés határozta meg.

Andrea a szőlő bőrre gyakorolt pozitív hatásait egy spanyolországi utazása során tapasztalta meg, melyet itthon is alkalmazni kezdett a Gere birtokhoz tartozó szálloda kozmetikájában.

Hosszú évek kutató-fejlesztő munkájának köszönhetően elkészült a család saját szőlőmag olaja valamint a mikronszemcse finomságú szőlőmag őrleménye, amivel már adottak is voltak a legfontosabb alapanyagok a saját kozmetikum családhoz.

„Az Andrea Gere Skin Care alapanyagait a kezdetektől végig követjük. Kozmetikai cégek vásárolják az olajat, mi viszont látjuk a szőlőt ahogy kivirágzik, műveljük egész évben, aztán szüretelünk, bort készítünk belőle, a szőlő magját pedig azonnal kiszárítjuk, megőröljük, vagyis kötődésünk van mindenhez, ami a szőlőből készül.” – Gere Andrea

A termékfejlesztést a világon is az egyik legprofesszionálisabbnak számító svájci laboratórium végezte, akik garantálni tudták a Gere borászatnál már megszokott, kompromisszum nélküli legmagasabb, és egyben világszínvonalú minőséget. A laboratórium fő feladata volt, hogy olyan krémeket alkosson, amelyekben az organikus szőlőmag kivételes adottságai és a kozmetológiai célú őssejt kutatás legújabb vívmányai egyesülnek. A Grapelove termékcsaládban a minőség iránti maximális elkötelezettség érvényesül, valóra váltva ezzel Andrea régi álmát a saját alapanyagokból készült, szőlő alapú kozmetikumok megszületését, amelyek rendszeres használata hatékony befektetést jelent a bőr számára.

GRAPELOVE termékeink

with A.GERE Grape Seed Oils & Extracts